22 Ağustos 2010 Pazar

The Woman In Red (1984)



Bir kadını kim bu kadar sinirli hale getirebilir ki??? Tabii ki bir erkek:) O kadar sinirli ki; şu an herşeyi yapabilir ve yapacak da...


Üstteki kadını bu kadar sinirlendiren işte bu adam. Saçlara, üstündeki takım elbiseye bakar mısınız. Kendinden geçmiş bitap bir hali var. Yine de, az da olsa bir alıcısı var ama onun gözü başkasında!


Peki kim bir erkeği böyle bir hale getirebilir! Tabii ki bir kadın :)) Saçlar fönlenmiş, taranmış. Güzel kıyafetler ve capcanlı bir yüz. Bu eşsiz değişimi gören herkes bu değişimin sebebini anlamakta zorluk çekmeyecektir. Bazı soruların cevabı daha en başından bellidir.



 İşte adamımızdaki o inanılmaz değişimin müsebbebi. İşte o kız. Adam haklı mı haksız mı siz karar verin. Ben bir blogger olarak objektif olmak istiyorum:)

Gene Wilder'ın 84 yapımı bu filmi; reklam ajansına gelen bir mankeni görmesiyle hayatına hareket gelen, kendini salmış ortayaş üstü bir müdürün hikayesini anlatıyor. Müdürün hayatına aksiyon geliyor, fakat öyle böyle değil! Bir de bu işlerde yeteneksiz olduğu için her şeyi yüzüne gözüne bulaştırıyor. Gene Wilder'ın slapstickteki ustalığı şüphesiz filmi son saniyelerine kadar keyifli bir seyirliğe dönüştürüyor.

Film, hemen ertesi sene, hemen hemen aynı senaryoyla, "Aşık Oldum" adıyla çekilmişti. Başrolde oynayan Büyük Usta; Şener Şen'in, Wilder'dan eksiği yok fazlası var. İki film de birbirinden keyifli. Ama orijinalinden daha çok keyif aldığımı söylersem, yalan olmaz...

Hiç yorum yok: